Hans Rubi Klausen er gået bort.

 

Hans Rubi Klausen Æresmedlem

 

Jeg er netop blevet gjort bekendt med, at vores tidligere mangeårig formand og kasserer for Osted/Lejre skytteforening Hans Rubi Klausen er afgået ved døden her i starten af juli 2022.
 
 
Hans Rubi Klausen har været medlem af Osted/Lejre Skytteforening siden midten af 1970'erne, hvor det hele startede med at hans søn begyndte til skydning i foreningen. Hans Rubi Klausen blev selv grebet at skydning, og nåede undervejs selv som riffelskytte, at være med til skyde et Danmarksmesterskab for hold hjem til foreningen.
 
 
Hans Rubi Klausen var også ildsjælen, der var meget engageret i skydekonkurrencen for skolernes 5. klasser. I en periode var Osted/Lejre Skytteforening én af de foreninger i Danmark, der havde flest elever igennem, hvilket har været rigtig godt for tilgangen til foreningen.
 
 
Hans Rubi Klausen stoppede selv med at skyde aktivt for nogle år siden. Han blev som 80 årig i juni måned 2021 udnævnt til æresmedlem af Osted/Lejre Skytteforening efter at have været både kasserer og formand for foreningen fra 2004 til 2020.
 
 
Vi har mistet en særdeles vellidt foreningsmand og stor ildsjæl.
 
 
 
En stor tak til Hans Rubi Klausen for alt, hvad han har gjort for Osted/Lejre skytteforening gennem tiden.
 
 
 
Ære være hans minde
Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework