Airsoft Challenge skydning hver onsdag 18:30 - 20:00

på 15 m skydebanen Smedegården 19, 4320 Lejre

Airsoft Challenge Osted/Lejre Skytteforening på facebook

 

 Airsoft Challenge er en spændende, actionfyldt aktivitet, hvor deltagerne skyder med airsoft-våben og konkurrerer mod hinanden på tid og præcision.

Skytterne skyder udelukkende på skiver på handlebaner, som er forskellige ”forhindringsbaner”, eller fra en fast standplads.

Aktiviteten kombinerer skydning, bevægelse og forhindringer og udfordrer skytterne både teknisk, fysisk og mentalt.
Deltagerne lærer om sikkerhed og korrekt våbenhåndtering, de bliver dygtigere skytter og udvikler deres koncentrationsevne, fokus og selvkontrol.

===================================================================================================== 

Præcisions-skydning
Skytten skyder fra en fast standplads på et mål, der er placeret på en forudbestemt afstand og højde. Det gælder her om at ramme plet og træne samling og teknik uden tidsfaktor. Der bruges typisk papskiver fra 10 m luft eller 15 m grovpistol. Ved at skifte skivestørrelsen kan skytten justere sværhedsgraden. Denne disciplin er velegnet til både introduktion, teknikøvelse og konkurrence.

Hurtig-skydning
Skytten skyder fra en fast standplads til en række skiver, der er placeret i forskellig afstand og højde. Det gælder om at ramme alle skiver på kortest mulig tid. På den elektroniske skydebane kan skytterne vælge mellem en række programmer, hvor sværhedsgrad og spænding øges, og hvor lys og farver indgår. Resultatet af skytternes interne konkurrence kan aflæses på display eller skærm.

Skydning på handlebane
Skytten løber med sit våben fra post til post og skyder på skiver, der er placeret på banen i forskellig afstand og højde. Det gælder om at skyde forbi eller igennem forskellige forhindringer og ramme alle skiver så hurtigt som muligt. Skytterne gennemfører banen én ad gangen, og bliver fulgt af en skydeleder*/tidtager. Banerne kan varieres i sværhedsgrad, så deltagerne møder nye tekniske og fysiske udfordringer fra gang til gang.

 

Hvis du vil læse mere omkring Airsoft Challenge så klik HER.

Du kan se sikkerhedsreglerne der gælder for Airsoft Challenge HER 

Hvis du vil købe dit eget Airsoft våben og udstyr kan du finde nogle gode produkter her hos GetYourGear

Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework